Care sunt cele mai bune

căști wireless in-ear din 2024?

     Suntem convinși că  deja dețineți un telefon bun și aveți nevoie de o pereche de căști wireless bune. Achiziția unui astfel de dispozitiv poate fi dificilă deoarece pe piața sunt prezente o mulțime de modele și de comercianți. Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră v-am pregătit un ghid de cumpărături care să vă ajute să alegeți corect și o secțiune cu top cele mai bune căști wireless ce pot fi cumpărate. 

  Sursa: topzece10.net

     Continua să citești articolul  nostru și vei descoperi  cele mai bune căști in-ear și te asigurăm că vei găsi aici căștile care ți se potrivesc.

Avantajele căștilor wireless

Tehnologia
Compatibilitate
Fără fire
Recepție semnal
Lejeritate

Folosesc tehnologia radio pentru a transfera semnalul audio de la device la căști; oferind un sunet plăcut și de calitate.

Poate fi compatibil cu orice model de telefon, spre deosebire de căștile cu cablu ce au nevoie de un anumit adaptor pentru noile modele de smartphone.

Probabil acesta este principalul avantaj oferite de aceste dispozitive audio. Deși este cu subînțeles am zis că merită să menționăm acest lucru.

Distanță mare de recepție – acesta este un alt avantaj care este foarte important. Căștile wireless fac să nu fie necesară purtarea telefonului peste tot, majoritatea modelelor permit recepția de la 10 metri distanță.

Dacă ai o ținută fără buzunare, atunci vei putea fără nicio problemă să pui telefonul în poșetă sau rucsac și să asculți muzică. La polul opus, va fi foarte inconfortabil să ai smartphone-ul în ghiozdan și să atârne un cablu din acesta.

Cele mai bune căști Wireless
  • CUMPĂRATE
  • ON-EAR
  • NOISE CANCELIG
pentru 2024

     Aproape 95% din căștile de pe piață sunt wireless. Există foarte mulți producători de modele care își caută continuu supremația în domeniu încercând să ofere o calitate mare a sunetului și alte facilități de care să te bucuri.

     Dacă ai nevoie de cele mai bune căști audio pentru a te conecta cu muzica ta favorită, filme și podcast-uri ai nimerit unde trebuie.

     Alege din variantele de mai jos și nu vei regreta.

Poza

Denumire

Detalii

Video

Casti Bose Quiet Comfort Earbuds II, True Wireless, Bluetooth, Microfon, Eclipse Grey

Casti OPPO Enco X2, True Wireless, Bluetooth

Casti In-Ear Technics EAH-AZ80E-K, True Wireless

Casti audio in-ear Jabra Elite 10, True Wireless, Bluetooth, Titan Black

Casti Audio In-Ear Sony WF-1000XM4B, True Wireless, Bluetooth, Noise cancelling

Casti Apple AirPods 2

Powered By WP Table Builder

Casti Audio In-Ear Sony WF-1000XM4B,
True Wireless, Bluetooth, Noise cancelling

     Gama WF-1000XM dispune de tehnologie de top pentru a asigura sunet la calitate premium și cea mai performantă funcție de anulare a zgomotului de pe piață. Procesarea audio în timp real și microfoanele cu performanță ridicată susțin difuzorul special creat, Dynamic Driver X, pentru reproducere extinsă a frecvențelor, bas profund și voci clare. Acestea sunt proiectate să vă învăluie într-un sunet atât de plăcut încât vă veți simți ca într-un studio, alături de artiștii preferați. Căștile WF-1000XM4B ridică ștacheta pentru audiție fără întreruperi și claritate.

Caracteristici

Zgomot
Sunet
Apeluri
Design
Conexiuni
Ascultare
Utilizare
Funcționalitate
Încărcare

Imagine cu o persoană cu ochii închiși, pe peronul unei gări, purtând căști WF-1000XM4Cea mai bună anulare a zgomotului

WF-1000XM4 reduc zgomotul din exterior într-o gamă largă de frecvențe, de la joase la înalte. Conțin două procesoare brevetate care anulează mai multe zgomote din exterior ca oricând, un nou difuzor de înaltă performanță Dynamic Driver X, microfoane de feedback duale și adaptoare pentru elemente intraauriculare inovatoare, cu izolare fonică, pentru o potrivire mai stabilă. Procesarea de reducere a zgomotului în timp real poate fi optimizată pentru a oferi cea mai bună performanță pentru mediul dumneavoastră, așa că veți observa o mare diferență, mai ales în avioane, trenuri sau autobuze.

Imagine cu WF-1000XM4, prezentând componentele interne separate în piese individuale, așezate una lângă cealaltăCalitate extraordinară a sunetului

Difuzorul Dynamic Driver X special conceput asigură reproducere largă a frecvenței, permițând bas mai profund, voci subtile și detalii fine îmbunătățite, mai ales pentru instrumentele cu ton înalt. Performanța desăvârșită, în întreaga gamă de frecvențe, asigură un sunet lin și natural, indiferent ce ascultați.

Imagine cu o persoană într-un apel, într-o stație aglomerată de transport public, purtând căști WF-1000XM4Cea mai bună calitate a apelurilor de la Sony

Grație algoritmului de reducere a zgomotului bazat pe AI, care utilizează procesarea Rețea neuronală profundă (DNN) și senzorilor cu conducție osoasă, vocea vi se va auzi clar și natural, chiar și în medii zgomotoase. Și, dacă vă aflați în aer liber, structura de reducere a zgomotului va minimiza orice zgomote produse de vânt, așa că veți fi auziți întotdeauna.

Imagine cu o cască WF-1000XM4 într-o ilustrație 3D a unei urechiMici, cu un design elegant

Cu o textură lucioasă îmbunătățită și un aspect mai elegant, aceste elemente intraauriculare se potrivesc confortabil în ureche, blocând sunetele din exterior.

Cu un corp mai mic și optimizarea componentelor, elementul intraauricular este cu aproximativ 25% mai mic și cu 20% mai ușor decât WF-1000XM4. De asemenea, am redus dimensiunea casetei de încărcare, așa că se va așeza mult mai bine în buzunar.

 

Imagine cu o persoană la o masă, purtând căști WF-1000XM4 în timp ce se uită la telefon și la laptop

Comutare facilă

Pentru confort total, WF-1000XM5 pot fi asociate cu două dispozitive Bluetooth® simultan astfel că, atunci când primiți un apel, căștile pot comuta automat la dispozitivul corect. Cu opțiunea conexiune multipunct, puteți comuta rapid la dispozitivul apelat, apoi puteți relua redarea simplu pe celălalt dispozitiv.
 

Ajustați volumului lumii din jurul 

Controlul adaptiv al sunetului detectează acțiunile și locul în care vă aflați, apoi folosește AI pentru a ajusta setările legate de sunetul ambiental pentru a vă oferi o experiență de audiție ideală. În timp, vă va învăța comportamentul, va recunoaște locurile pe care le vizitați frecvent și va ajusta sunetul pentru a se potrivi locului.

Imagine cu o persoană purtând căști WF-1000XM5 și atingându-le cu un degetUtilizare intuitivă

Funcțiile inteligente vă ajută să vă bucurați mai ușor ca niciodată de divertismentul preferat pe tot parcursul zilei. De exemplu, puteți controla volumul fără a accesa telefonul atingând căștile de două ori și, în funcție de setări, puteți accesa serviciul de muzică preferat fără a deschide aplicația. Grație opțiunilor de personalizare facile din aplicația Headphones Connect, puteți atribui propriile funcții fiecărui element intraauricular. Utilizarea acestor căști este facilă și se vor integra fără probleme în viața dumneavoastră.

Imagine cu o persoană alergând pe o pistă, purtând căști WF-1000XM5Rezistente la apă, pentru utilizare zilnică

Grație rezistenței la apă conform standardului IPX4, stropii și transpirația nu vor întrerupe funcționarea, iar dumneavoastră veți puteți continua să vă mișcați în ritmul muzicii.
 

Imagine cu o pereche de căști WF-1000MX5 pe o stație de încărcare wireless pe un birouÎncărcare wireless ușoară, cu tehnologia Qi

Tehnologia Qi vă oferă încărcare wireless facilă3. De asemenea, puteți utiliza un smartphone cu tehnologia Qi și funcția de partajare a bateriei4, precum cele mai recente modele Xperia, pentru a încărca căștile în caseta de încărcare.
 

Imagine cu o pereche de căști WF-1000MX5 pe o stație de încărcare wireless pe un birouÎncărcare wireless ușoară, cu tehnologia Qi

Tehnologia Qi vă oferă încărcare wireless facilă3. De asemenea, puteți utiliza un smartphone cu tehnologia Qi și funcția de partajare a bateriei4, precum cele mai recente modele Xperia, pentru a încărca căștile în caseta de încărcare.
 

Imagine cu pictograma unei baterii, cu textul 24 ore, o altă baterie cu simbolul de încărcare și cu textul 3 min deasupra și simbolul de redare cu textul 60 minAscultați întreaga zi, încărcați în doar câteva minute

Vă puteți bucura de până la 8 ore cu o încărcare a căștilor, la care se adaugă alte 16 ore grație casetei de încărcare, pentru 24 de ore de audiție de fiecare dată când ieșiți din casă. În plus, pentru confort, o încărcare rapidă de 3 minute vă asigură până la 60 de minute de redare. Aplicația Sony | Headphones Connect vă va anunța când caseta de încărcare scade sub 30%.
 

OPPO Enco X2, True Wireless,
Bluetooth, In-Ear, Microfon, Noise Cancelling

Co-creat cu Dynaudio | Sistem coaxial cu două drivere de a doua generație | Transmisie LHDC 4.0 ultra-HD | Anularea activă a zgomotului cu frecvență ultra-largă | Microfon de conducere osoasă

Caracteristici

Diafragmă
LHDC 4.0
Sunet de aur
Performanță
Zgomot
Microfon AI
Vânt
Conexiune
Încărcare
Mai mult

Auzi fiecare detaliu si fiecare respiratie

Tehnologia clasica a diafragmei plane echilibrate de la OPPO a evoluat din nou pentru a folosi magnetii ca motor cheie al diafragmelor. Acum s-a creat noua structura cu patru magneti „Sandwich” care imbunatatesc dramatic performanta diafragmei. In comparatie cu generatia anterioara, castile OPPO Enco X2 vad o imbunatatire de 100% a extensiei de inalta frecventa, pana la 40 kHz si au o rezolutie mult mai mare. Detaliile bogate ale sunetului iti permit sa auzi fiecare respiratie a unui cantaret si sa traiesti noi senzatii la melodiile familiare

Claritate a sunetului de 3x cu LHDC 4.0

Certificat de Hi-Res Wireless

Noua tehnologie LHDC 4.0 a crescut semnificativ rata de transmisie audio wireless la un grad mai mare - pana la 900 kbps/24 biti/96 kHz, de trei ori mai mare decat tehnologiile traditionale de transmisie wireless. LHDC 4.0 protejeaza detaliile sunetului, astfel incat muzica sa sune asa cum a fost menit sa fie si face ca sunetul sa para mereu „proaspat si nou”. Este ca si cum ai pune un sunet de studio in urechi.

Un sunet de aur pentru o  solutie personalizata

Dupa doi ani de dezvoltare, tehnologia in materie de sunet de ultima ora este in sfarsit gata sa urce pe scena. Aceasta tehnologie integreaza compensarea scurgerilor, compensarea canalului urechii si amplificarea personalizata a sunetului. Acest lucru asigura ca iesirea sunetului castilor OPPO Enco X2 este aproape de rezultatele noastre ideale de laborator.

 

Cip de inalta performanta pentru o calitate premium a sunetului

Am re-optimizat structura circuitului intern a cipului DAC in SoC si am selectat un inductor audio de mai buna calitate pentru castile OPPO Enco X2. In comparatie cu generatia anterioara, castile OPPO Enco X2 vad o imbunatatire cu 25% a sunetului, permitandu-ti sa ramai cufundat in muzica ta si sa simti o calitate uimitoare a sunetului.

Anularea activa a zgomotului cu frecventa ultra-larga. Blocheaza vocile nedorite

Fiecare casca OPPO Enco X2 dispune de doua microfoane cu anulare a zgomotului cu un raport semnal-zgomot ridicat, care este rar folosit in industrie, precum si un cip cu trei nuclee cu o crestere a performantei cu 50%. Frecventa de anulare a zgomotului poate ajunge pana la 4.000 Hz pentru a reduce vocile umane la un interval de frecventa pe care castile traditionale cu anulare a zgomotului nu sunt capabile sa o atinga.

Anulare activa a zgomotului de 45 dB pentru momente linistite de fericire

Am reprogramat algoritmul de anulare a zgomotului pentru castile OPPO Enco X2. Cuplate cu diafragme usoare, castile suporta o profunzime de anulare a zgomotului de 45 dB, castile OPPO Enco X2 pot elimina eficient zgomotele avioanelor si masinilor, permitandu-ti sa-ti gasesti pacea intr-o lume zgomotoasa.

Fara compromisuri in privinta confortului

Castile OPPO Enco X2 pot identifica automat mediul inconjurator, oferind cel mai potrivit model de anulare a zgomotului si o experienta confortabila de purtare chiar si atunci cand le folosesti toata ziua.

Microfon OPPO Enco X2 AI Bone Amprenta Vocala Microfon AI Bone

Amprenta vocala

Ridica vocea, nu zgomotul

Construite pe sistemul cu triplu microfon intalnit in mod obisnuit in castile TWS de ultima generatie, castile OPPO Enco X2 sunt echipate cu senzori de bone conduction complet noi pentru preluarea vocii. Senzorii incorporati iti pot capta cu acuratete vibratiile sonore si iti pot percepe mai bine vocea in medii zgomotoase.

Tripla protectie OPPO Enco X2 pentru mai putin zgomot de vantTripla protectie pentru un zgomot redus al vantului

Castile OPPO Enco X2 folosesc plasa de otel conceputa pentru protectia impotriva zgomotului vantului. Dispunerea sa inversata si pe diagonala a firelor scade coeficientul de rezistenta la vant prin blocarea admisiei de aer. Datorita designului conductei de zgomot anti-vant si unui algoritm inteligent de zgomot anti-vant, grijile legate de zgomotul vantului vor disparea pur si simplu.

OPPO Enco X2 Bluetooth 5.2Cip Bluetooth 5.2.  Pastreaza conexiunea neintrerupta

In comparatie cu generatia anterioara, conexiunea Bluetooth a castilor OPPO Enco X2 este in medie de trei ori mai stabila in modul LHDC. Promite o experienta de ascultare persistenta. De asemenea, cu o latenta de pana la 94 ms, experienta ta de joc va deveni si mai placuta.

OPPO Enco X2 2 ore de redare a muzicii la o incarcare rapida de 5 minutePana la 40 de ore de ascultare. 2 ore de redare a muzicii la o incarcare rapida de 5 minute

Am extins durata de viata a bateriei castilor OPPO Enco X2 prin reducerea consumului total de energie. Prin urmare, castile pot rezista pana la 40 de ore dupa o incarcare completa a carcasei de incarcare. Cu doua metode de incarcare rapida, te poti bucura de pana la 2 ore de redare a muzicii la o incarcare de 5 minute.

Casti In-Ear BOSE QuietComfort Earbuds, True Wireless

     Un sunet mai bun începe cu o liniste mai bună. De aceea,căștile QuietComfort® au fost proiectate cu cele mai eficiente funcții de eliminare a zgomotului , plus eartips StayHear ™ Max pentru un confort suplimentar. Pentru că atunci când elimini distragerile, muzica dicteaza, la fel și pasiunea. Este o experiență unica.

Caracteristici

Zgomot
Sunet
Confort
Atingeri
Conversații
Încărcare
Oriunde

Anularea zgomotului acustic

     Varfurile  moi, din silicon, blocheaza pasiv zgomotul. Dar adevarata liniste vine de la tehnologia Acoustic Noise Canceling ™. Microfoanele ascunse in casti monitorizeaza sunetele din mediu si apoi produc semnalul opus pentru a anula acel zgomot.

Anulare reglabila a zgomotului.

Reglati cele trei niveluri preferate de anulare a zgomotului atingand de doua ori casca stanga.

Mod de transparenta completa Nu este doar eliminarea zgomotului. E mai mult. Microfoanele capteaza sunete in jurul tau, apoi le reda in mod natural prin casti.

Iți va plăcea ceea ce auzi

Inovatiile revolutionare ale castilor QuietComfort® si arhitectura acustica exclusiva va permit sa auziti tot ce va place in sunet de inalta fidelitate - indiferent cat de tare sau de bland il redati. Pe majoritatea castilor, basul dispare atunci cand scadeti volumul, insa EQ-ul optimizat creste nivelurile maxime si minime pentru un echilibru constant, indiferent cat de tare sau de incet asculti.

Confort

Varfuri fabricate din silicon moale pentru o atingere fina. Eartips-urile StayHear ™ Max va mentin castile la locul lor. O duza raspandeste presiunea uniform peste ureche pentru confort, stabilitate si blocare pasiva a zgomotului. In timp ce o aripa extinsa se introduce in creasta urechii pentru o potrivire si mai sigura.

Atingeți și glisați

Gesturile tactile faciliteaza controlul acestor casti avansate. Schimbati volumul, comutati intre anularea zgomotului si transparenta si raspundeti la apeluri. Toate cu glisari simple si atingeri.

Conversații mai clare. Oriunde ești.

Microfoane mici, ascunse in casca dreapta, lucreaza impreuna pentru a respinge zgomotul si pentru a va asigura ca sunati intotdeauna clar - indiferent daca primiti apeluri de acasa sau din deplasare. Microfoanele se concentreaza pe sunetul vocii tale, in timp ce filtreaza majoritatea sunetelor si vantului din jurul tau.

Asculta, stocheaza, incarca - repeta.

Ascultati pana la 6 ore cu o singura incarcare. Apoi, cand ati terminat, introduceti-le in carcasa pentru reincarcare.

Casti Apple AirPods 2, White

      Datorită duratelor mari de convorbire și de audiție și carcasei de încărcare wireless, AirPods oferă o experiență incredibilă în universul căștilor wireless. Doar le scoți din cutie și sunt gata să fie folosite cu toate dispozitivele tale. Pune-le în urechi și se conectează imediat, învăluindu-te cu un sunet bogat, de înaltă calitate. Ca prin magie.

Caracteristici

Magie
Wireless
Sunet
Configurare
Încărcare
Descriere completă

E si mai multa magie in aer
Acum, cu mai mult timp de convorbire castile AirPods ofera o experienta de auditie fara egal. Doar le scoti din cutie si sunt gata sa fie folosite cu toate dispozitivele tale. Pune-le in urechi si se conecteaza imediat, invaluindu-te cu un sunet bogat, de inalta calitate. Ca prin magie.

Wireless la potential maxim
Dupa o configurare simpla, printr-o singura atingere, castile AirPods sunt automat activate si intotdeauna conectate. La fel de usor e sa le folosesti. Castile pot sesiza cand sunt in ureche si se opresc atunci cand sunt scoase. Iar experienta AirPods este la fel de uimitoare, fie ca asculti pe iPhone, pe Apple Watch, pe iPad sau pe Mac.

Asa suna performanta

Dotate cu cipul pentru casti Apple H1, AirPods ofera o conexiune mai rapida si mai stabila la dispozitive: cu pana la de 2 ori mai rapida cand se comuta intre dispozitivele active si o conexiune de 1.5 ori mai rapida pentru apelurile telefonice. De asemenea, cipul H1 ofera o latenta in gaming cu pana la 30% mai redusa. Asadar, indiferent daca te joci, asculti muzica sau asculti podcasturi, te vei bucura de un sunet de calitate superioara.

Putine de configurat, multe de ascultat
Castile AirPods se conecteaza imediat la iPhone si Apple Watch, iar sunetul trece instantaneu de la un dispozitiv la altul. Vrei sa asculti pe Mac sau iPad? Selecteaza AirPods pe aceste dispozitive. Si gata. Configurare simpla, rezultate magice.

Baterie Ultra-Powerbank 3 in 1, Magsafe 10000mAh, Incarcare Wireless, Hoco  Q11, Alb | REDMobilePuterea unei autonomii a bateriei de 24 de ore
Castile AirPods ofera o durata de auditie de neegalat in domeniu - de 5 ore si acum pana la 3 ore durata de convorbire, totul cu o singura incarcare. 

Înscriere la știri calde!

     Dacă vrei să afli primul despre noutățile sezonului, doar introdu mai jos adresa de email și vei fi anunțat imediat ce apar noutăți.

Ați fost abonat cu succes! Ops! Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou.

"CevaCool.ro: Împlinește-ți dorințele cu stil și varietate!"

Legături rapide

FAQ

Ore de lucru

Trimite-ne un mesaj

Scrie un mesaj și spune-ne părerea ta!

©  2022 ceva-cool.ro | Toate drepturile sunt rezervate

Cuprins